Groepsleerkrachten opgelet!

Les 1Les 2Les 3Les 4

Klik hier voor liedjes!

Een ukelele is een klein, eenvoudig instrument waarmee je al heel snel liedjes kunt begeleiden. Hierdoor is het een geweldig leuk instrument voor bijvoorbeeld:

  • Groepsleerkrachten die graag willen zingen met hun groep, en ze hierbij willen begeleiden. Een gitaar is lastiger…

Gewoon doen: lekker zingen met je klas, met een ukelele!

Ik vind het een super als leerkrachten in hun klas willen zingen. En een ukelele kan dan heel leuk en vooral ook heel handig zijn!

En het is niet moeilijk om het te leren spelen

Om die reden heb ik bijna altijd een ukelele bij me. En korte, duidelijke instructies op papier. Zelf speel ik (meestal) op mijn gitaar, maar de groepsleerkracht kan dan vaak al meteen met dat instrument meedoen en de leerlingen begeleiden. En dit blijkt vaak een leuke verrassing te zijn, wat smaakt naar meer…

Spreekt je dit aan? Gewoon lekker muziek maken met je groep? Ik help je graag op weg. Ik kan je een korte cursus aanbieden voor een aantrekkelijke prijs, met hierbij handig materiaal (instructie, liedjes afgestemd op jouw groep), zodat je vrijwel meteen met je groep aan de slag kunt. En ik vind het leuk als je zelf met liedjes komt die je wilt doen, dan pakken we die samen aan.
Ook is dit mogelijk voor groepjes, ik heb hier thuis een fijne, gezellige ruimte waar we kunnen werken, of ik kom naar jullie school.
Mail me maar even voor meer informatie.

Ook kun je via mij een goede (garantie) en scherp geprijsde ukelele kopen (stuur me even een mail of klik hier).

Leuk om samen aan de slag te gaan!

  • Maar ook voor kinderen en jongeren die het leuk vinden snel wat liedjes te kunnen spelen en daarbij misschien willen zingen, of hun vrienden ermee willen begeleiden is het geweldig. Ze maken op een speelse manier kennis met het maken van muziek. Iets waarvan allang is bewezen dat dit goed is voor bijvoorbeeld de cognitieve, maar ook sociale ontwikkeling. Dus hoe leuk zou het zijn om je leerlingen dit aan te bieden?

Ik verzorg o.a. workshops voor leerlingen vanaf groep 5 op scholen. De leerlingen leren in de eerste workshop hoe je een ukelele vasthoudt, akkoorden aanslaat en al één of enkele akkoorden. En uiteraard leren ze zeker een liedje op ukelele spelen. Het is een enorm leuke workshop, mijn ervaring is dat kinderen met veel plezier meedoen en verrast zijn over het resultaat!

Mocht je meer willen weten over dit instrument, er kennis mee willen maken om het misschien zelf te gaan spelen, of voor de leerlingen in je klas, neem dan even contact met me op. Ik help je graag verder.

Klik hier voor een voorbeeld van een liedje dat je na even oefenen al snel met je leerlingen kunt doen!

Tijdens de eerste ukelele-les voor kinderen…