Wie ben ik…

Hoi,

Leuk dat je hier even komt kijken wie ik ben. Mijn naam is Irene en ik ben gewoon verzot op muziek. Vooral muziek en kinderen zijn een combinatie die naar mijn idee gewoon MOET. Het is heerlijk om met kinderen en muziek bezig te zijn. Ik vergeet dan de hele wereld om me heen…

Je kunt hier zien welke muziekactiviteiten ik aanbied.

Ik heb een onderwijsbevoegdheid en ruime ervaring in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarnaast maak ik zelf actief muziek, ik speel graag viool en vind het leuk om te begeleiden op gitaar. Dus geef ik de vioollessen bij het leerorkest in Den Bosch en neem ik bij de ‘gewone’ muzieklessen op school eigenlijk altijd in ieder geval mijn gitaar mee (op de achterbank in de auto, want de kofferbak ligt al vol andere instrumenten, hihi). Voor groepsleerkrachten heb ik vrijwel altijd een ukelele klaar liggen, mocht het liedje het toelaten kun je dan lekker meedoen!

Verder ben ik moeder van een dochter die minstens net zo gek is op viool als ik. Soms helpt ze me mee met de lessen, bijvoorbeeld door samen met mij liedjes te spelen of te zingen en maken we samen de geluidsbestanden. En als haar schoolwerk en vioolstudie het toelaten, helpt ze ook graag bij de lessen en workshops. Zo leuk om dat met haar samen te kunnen doen. Ook maken we graag muziek in tehuizen bij dementerende bejaarden en we vinden het geweldig als ze meezingen. En ik woon op een heel maffe plek in een oud kerkje, heb kippen, katten en een konijn en ik wandel graag in de Drunense Duinen hier in de buurt.

Groetjes,