Ukelele kopen?

Van verschillende mensen kreeg ik de vraag welke ukelele ze het best konden aanschaffen. Mijn advies: koop bij een goede verkoper, overtuig je er van dat je een goed afgesteld instrument krijgt (bij veel webwinkels worden enkel dozen geschoven). Laat je adviseren door de verkoper en overtuig je ervan dat je bij hem terecht kunt als er iets aan de hand is.

Ik heb afspraken met Menno van Ukuleleplein.nl. Menno is gek op ukeleles en ukelele spelen en zijn webwinkel is helemaal ingericht op ukeleles, dus geen andere instrumenten, waardoor hij zich hierin heeft kunnen specialiseren. Hij geeft goed advies, maakt alle ukeleles die hij verkoopt helemaal netjes in orde, en je kunt ook bij hem terecht als er toch nog iets is. Wanneer je bij hem een ukelele bestelt, en je noemt mijn naam, dan rekent hij korting voor je. (Je kunt mijn naam ook als kortingscode invoeren op zijn site.) Ook kun je bij hem afspreken om ukeleles uit te proberen, voordat je koopt, waarbij hij je het nodige advies kan geven.

Nu te koop:

Ik heb weer een ukelele te koop voor een leuke, aantrekkelijke prijs. Dit keer een Bumblebee Concert ukelele in een mooie blauw/blauwgroene kleur. Foto’s volgen nog.

Dit is een prima ukelele voor iemand die wil beginnen met ukelele spelen. En ik denk dat kinderen hem aantrekkelijk zullen vinden vanwege de kleur…

Prijs: € 43,-

Nu te koop: Helaas verkocht….

Maar neem gerust even contact op als je dit een interessant instrument vond, mogelijk heb ik nu zoiets soortgelijks!

Mooi hè…


Via Menno heb ik op dit moment een mooie startersset in de aanbieding.

Deze concertukelele kun je van mij overnemen voor € 79,95 (de korting is hierbij al doorberekend). Je krijgt dan een goed afgestelde ukelele, goede kwaliteit, mooi geluid! En daarbij een tas en een stemapparaatje.

Mocht je op een school werken waar ik muzieklessen geef, kan ik deze ukelele natuurlijk voor je meenemen! En dan kun je hem uiteraard even proberen voordat je hem koopt 🙂